Foto’s schooljaar 2010-2011

 

 

1 gedachte op “Foto’s schooljaar 2010-2011

  1. Ja, ik zou ze ook wat missen denk ik. Ze zijn nog nooit op een kamp gwseeet en zijn natuurlijk nog klein hier. Maar ik ken het streng zijn ook hoor. Ik hoor zelfs vaak, amaai jij bent een strenge. Maar als ze dan ergens zijn krijg ik ook lof over mijn kinderen. Amaai die zijn braaf, daar kan je mee buitenkomen. En als juf kan ik zeggen: streng zijn is niet erg. Maar het komt de opvoeding ten goede. Je wil ze later toch niet over je kop laten lopen he9. En dan dat plezier die ze hebben op dat kamp… daar zullen ze in de avond snel van in slaap vallen. Ze gaan niet veel tijd hebben om te missen hoor. :-)Groeten Katrientje

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.